Site Overlay

Miről árulkodik az orrnyílás?

A szűk (jellemzően az évek alatt beszűkült) orr nyílás egy olyan jellegzetesség, ami nem könnyű megfigyelni. Először is vagy az illetőnek kell felfelé néznie vagy neked kell úgy helyezkedned, hogy alacsonyabb lehess nála. Elég azonban egyetlen másodperc is a megfigyeléshez, azonnal levonhatod a következtetést. Ne lepődj meg azon sem, ha az egyik oldali orrnyílás szűkebb, mint a másik, erre is van magyarázat.

Azok, akik szűk orrnyílással rendelkeznek, rendszerint mások véleményére hagyatkoznak stresszhelyzetben. A nagy döntések idején szeretnek tanácsot kérni és nem azért, hogy megerősítést kapjanak, hanem azért, hogy a döntést átruházhassák. Ez legtöbbször egy tanult viselkedés. Valamikor a múltban ez kialakult és már nem is akarnak vagy nem is tudnak változtatni rajta. Jellemzően olyan embereknél figyelhető meg a beszűkült orrnyílás, akik erős szülői felügyelet alatt voltak gyermekkorukban, az édesanyjuk vagy az édesapjuk minden lépésükről tudni akart.

Felnőtt korban akkor alakul ki, ha az illető házastársa túlságosan szeret irányítani. A bal oldali orrcimpa beszűkülése arra utal, hogy egy nő, például az édesanya, feleség, idősebb lánytestvér gyakorol hatalmat az illető felett. A jobb oldali szűk orrnyílás ezzel szemben arra enged következtetni, hogy az illető édesapja, férje, bátyja, tehát egy férfi volt az, aki kialakította az illetőben azt a hitrendszert, hogy ne bízzon meg a saját döntéseiben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük